BALIKESİR / KARESİ - Sıdıka Sami Kula Anaokulu

May

Eğitimci Gökhan BEREKAT Tarafından Okulumuzda Öğretmenlerimize ve Ali Hikmet Paşa Anaokulu Öğretmenlerine Yönelik Akıl ve Zekâ Oyunları Kursu Verildi.

May

Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor Etkinliği Kapsamında Huzurevinden Gelen Büyüklerimizle Akıl ve Zeka Oyunları Oynadık

May

Okulumuzda Anneler Günü Haftası etkinlikleri başladı. 5A sınıfı öğrencileri anneleri için kendi elleriyle saksılara çiçek ekti ve günü geldiğinde sunumunu yapmak için hazırlandı.

Okulumuzda Orman Temalı Çocuk Tiyatrosu Sergilendi

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK ÇE ÇOCUK BAYRAMINI ÇOŞKUYLA KUTLADIK

Nis

Okulumuz Zambaklar sınıfı kumaş üzerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu içerisinde kendi tasarladıkları resimleri yaparak hem eğlendiler hem de yaratıcı bir süreç geçirdiler...

Nis

Fidanlar Çınarlarla Buluşuyor Etkinliği Kapsamında Huzurevinden Gelen Büyüklerimizi Misafir ettik

Rehberlik Servisimiz Tarafınan Velilere Yönelik Çevrimiçi Seminer Verildi

Nis

Okul Müdürü Ali ERDEM çocuklara, Ramazan ayının içerğini anlattı ve bu ayda yapılan geleneklerimizi eğlenceli bir şekilde (karşılıklı maniler ve davul eşliğinde) anlattı.

2 NİSAN OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ

Öğrencilerimizden Ramazan Etkinliği

Mrt

Sıdıka Sami Kula Anaokulu idarecileri Türk Patent Marka Tescil Belgesi'ni İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sami GÜNNÜ'nün elinden aldı.

DÜNYA EMEKÇİ KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

OKULUMUZDA DEPREM VE TAHLİYE TATBİKATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ